Starity

Kiakadtak az Emily Párizsban rajongói - sokan előre utálják az új évadot

2024. május 03. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban új évada a Netflixre, de nem ez tartja igazán lázban a rajongókat, hanem, hogy úgy tűnik, Emily megint nem Gabriellel alkot majd egy párt.

hirdetés

A Netflix két részre osztotta az Emily Párizsban közelgő negyedik évadát, amelynek premierje augusztus 15-én és szeptember 12-én lesz.

A hír egy videóban jelent meg, amelyben a színészeket arra kérték, hogy három szóban jellemezzék a negyedik évadot. A válaszaik között volt a "sebezhető", a "kaotikus", a "bosszú" és a "szent sz*r".

A 4. évad úgy kezdődik, hogy Emily (Lily Collins) a Camille (Camille Razat) és Gabriel (Lucas Bravo) félresikerült esküvőjének drámai eseményei után magába roskad. A lány két férfi iránt is erős érzelmeket táplál, de most Gabriel exe gyermeket vár, és Alfie (Lucien Laviscount) legrosszabb félelmei beigazolódtak vele és Gabriellel kapcsolatban. A munkahelyén Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) kénytelen szembenézni egy kényes dilemmával a múltjából a házassága érdekében, az Agence Grateau csapata pedig személyi átszervezésekkel küzd. Mindy (Ashley Park) és a zenekara az Eurovízióra készül, ám a pénzük elfogy, így kénytelenek takarékoskodni. Emily és Gabriel között tagadhatatlan a kémia, miközben együtt dolgoznak azon, hogy Gabriel éttermének Michelin-csillagot szerezzenek, de két nagy titok azzal fenyeget, hogy mindent tönkretesz, amiről álmodtak.

Azonban a rajongókat a premierdátum kevéssé érdekli, most sokkal inkább azzal foglalkoznak, hogy Emily újabb szerelmet kap, ahelyett hogy végre Gabriellel hoznák össze a készítők, amit sokan már az első évad óta várnak. 

Remélem ez nem Alfie olasz verziója... miért nem lehet Gabriel és Emily végre együtt?

- kérdezte egy rajongó Instagramon.

Csak Emily és Gabriel! Ne rontsátok el a műsort 

- vélekedett egy másik rajongó is.

Komolyan gondolják? Nekünk csak Gabriel kell

- írta egy harmadik. Többen pedig már előre utálják az új évadot, és Emily lehetséges új szerelmét. 

via Variety, Index

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek